TEORIA BAZË E MJEKËSISË TRADICIONALE KINEZE

15,000

Këto teori janë:
1. Teoria Yin-Yang
2. Teoria e 5 elementeve
3. Teoria e energjisë Qi dhe substanca vitale
4. Teoria e 8 parimeve
5. Teoria e faktorëve të sëmundjes
6. Teoria e Zang Fu të organeve

Κωδικός προϊόντος: 00491 Κατηγορία:
Προβολή καλαθιού

Περιγραφή

Ky libër përbëhet nga dy pjesë. E para është një prezantim i teorive krye-sore që formojnë bazën e ndërtimit të Mjekësisë Tradicionale Kineze.

Këto teori janë:
1. Teoria Yin-Yang
2. Teoria e 5 elementeve
3. Teoria e energjisë Qi dhe substanca vitale
4. Teoria e 8 parimeve
5. Teoria e faktorëve të sëmundjes
6. Teoria e Zang Fu të organeve

Përqasja diagnostike në kontekstin e Mjekësisë Tradicionale Kineze lind përmes ndërveprimit dhe zbatimit praktik të teorive të mësipërme. Kjo është e vërtetë për të gjitha teknikat terapeutike që përbëjnë arsenalin te-rapeutik të kësaj Mjeksie (bimë, akupunkturë, masazh, dietë, meditim, stërvitje fizike, vëndndodhje).

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 380 g

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “TEORIA BAZË E MJEKËSISË TRADICIONALE KINEZE”